0 produse in cos 0.00 lei

Alegerea produsului

 

Meniul siteului este structurat pe categorii si subcategorii de produse.  Prin accesarea paginilor veti gasi informatii generale sau detaliate despre fiecare produs din oferta.

Informatiile generale constau in afisarea pe fiecare imagine a produsului a pretului de achizitie si denumirea acestuia, denumire ce poate fi vizualizata prin pozitionarea pe imagine a cursorului mouse-ului. Pentru obtinerea de informatii detaliate este necesar sa dati click pe imaginea produsului si veti obtine deschiderea unei pagini noi cu urmatoarele specificatii:

Pentru ca fiecare sticla poate fi dopuita cu unul sau mai multe tipuri de dopuri, in sectiunea specificatii la tip de inchidere, sunt mentionate in ordine descrescatoare recomandarile noastre din punctul de vedere al utilizarii dopurilor. De asemenea fiecare denumire a dopului este un link spre o pagina dedicata exclusiv acestui produs unde veti putea vizualiza informatii detaliate. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati printr-un click denumirea dopului iar pagina care se deschide va ofera toate informatiile despre dopul respectiv.

 Pretul final de achizitie se obtine prin insumarea pretului produsului cu al accesoriilor: dop, eticheta, punga cadou, etc…