0 produse in cos 0.00 lei

Ambalarea produselor

 

Produsele din categoriile sticle si borcane, livrate din depozit, pot fi preluate vrac sau infoliate in baxuri. Fiecare bax contine un numar de 6 – 25 bucati pentru produsele din categoria sticle sau 20 - 50 bucati pentru produsele din categoria borcane. Componenta baxului este specificata la sectiunea "SPECIFICATII " a fiecarui produs.

La comenzile livrate prin curier sunt folosite la ambalarea produselor cutii de carton pentru ca transportul sa fie desfasurat in conditii de siguranta evitandu-se astfel spargerea produselor. Fiecare produs este ambalat individual prin utilizarea de separatoare din carton sau alte materiale protectoare.

Cutiile din carton folosite la ambalare pot fi noi, achizitionate contra cost de la producatorii de profil, sau cutii de carton reciclate in stare foarte buna. Cutia de carton reciclata se foloseste in situatia in care nu este justificata ambalarea produselor intr-o cutie noua.

Ambalarea se face in functie de cantitatea comandata. Formele si dimensiunile variate, in special ale sticlelor, pot necesita ambalarea acestora in una sau mai multe cutii. Va asiguram ca, in masura in care ambalarea ne permite, vom limita numarul cutiilor de carton pentru fiecare comanda expediata.