Placa filtranta 200x200 mm Hobra cu carbon activ

Placa filtranta 200x200 mm Hobra cu carbon activ

STOC EPUIZAT

Preț: 5,00 lei Preț (de la): 0.79 lei
  • Fără TVA: 4,20 lei
  • TVA inclus
  • Cod produs: PF200HCA
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

Placa filtranta cu carbon activ, este o placa filtranta speciala ce contine fibre de celuloza, pamant de diatomee de inalta calitate, perlite si ..


Placa filtranta cu carbon activ, este o placa filtranta speciala ce contine fibre de celuloza, pamant de diatomee de inalta calitate, perlite si rasini si carbon activ.

Dimensiunea placilor este de 200x200 mm si sunt recomandate pentru inlaturarea gusturilor si mirosurilor straine nespecifice produsului, respectiv pentru corectarea culorii la vinurile cu defecte. In urma folosirii nu afecteaza calitatile organoleptice ale lichidelor filtrate. O suprafata a placii filtrante este neteda, cealalta suprafata prezinta pe suprafata ei rugozitati ( denivelari ). In functie de modelul aparatului de filtrat trebuie sa se tina cont de modul de asezare al placilor pe suportii de plastic ai filtrului.

Filtrarea este un procedeu de limpezire mecanica, prin utilizarea placilor filtrante, o tragere ( pritoci ) periodica obligatorie pentru depozitarea si pastrarea in conditii optime a vinului. Pentru stoparea depunerilor, pe langa procedeul de filtrare, pot fi necesare si alte tratamente.


pretul afisat contine tva;pretul afisat este pentru o placa; un set contine 20 placi;transportul de curierat nu este inclus in pretul de achizitie si se calculeaza in functie de greutatea coletului;
Specificatii
Lungime 200 mm
Latime 200 mm
Ambalare ( bax ) 25 buc
Producator Hobra
Operatie filtrare grosiera, filtrare clarifianta, filtrare fina, filtrare sterila

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie