Placa filtranta 200x200 mm Hobra S60N

Placa filtranta 200x200 mm Hobra S60N

STOC EPUIZAT

Preț: 2,78 lei Preț (de la): 0.79 lei
  • Fără TVA: 2,34 lei
  • TVA inclus
  • Cod produs: PF200HS60N
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

Placa filtranta S60N are dimensiunea de 200x200 mm si face parte din categoria de filtrare grosiera. Este o placa in a carei compozitie se gasesc fibr..


Placa filtranta S60N are dimensiunea de 200x200 mm si face parte din categoria de filtrare grosiera. Este o placa in a carei compozitie se gasesc fibre de celuloza, pamant de diatomee de inalta calitate, perlite si rasini.

Placile filtrante S60N ofera un nivel ridicat de retentie a sedimentelor grosiere si sunt recomandate sa fie utilizate doar dupa incheierea fermentatiei alcoolice la vinurile tinere. De asemenea acest tip de placa se poate utiliza si pentru filtrarea bauturilor spirtoase, pentru sucuri sau la filtrarea apei. O suprafata a placii filtrante este neteda, cealalta suprafata prezinta pe suprafata ei rugozitati ( denivelari ). In functie de modelul aparatului de filtrat trebuie sa se tina cont de modul de asezare al placilor pe suportii de plastic ai filtrului. Presiunea de lucru este de maxim 3 bari.

Filtrarea este un procedeu de limpezire mecanica, prin utilizarea placilor filtrante, o tragere ( pritoci ) periodica obligatorie pentru depozitarea si pastrarea in conditii optime a vinului. Pentru stoparea depunerilor, pe langa procedeul de filtrare, pot fi necesare si alte tratamente.


pretul afisat contine tva;pretul afisat este pentru o placa; un set contine 20 placi;transportul de curierat nu este inclus in pretul de achizitie si se calculeaza in functie de greutatea coletului;
Specificatii
Lungime 200 mm
Latime 200 mm
Ambalare ( bax ) 20 buc
Producator Hobra
Operatie filtrare grosiera
Retentie pana la 6microni
Grosime 3.6 +/- 0.10 mm
Presiunea de lucru max. 3 bari

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie