Sticla 750 ml Europea Maro

2,08 lei

  • Fără TVA: 1,75 lei
  • Cod produs: SM750EUROPEA
  • Disponibilitate: La comandă

Butelie de sticla maro cu forma rotunda/cilindrica, sticla 750 ml Europea Maro este recomandata pentru imbutelierea, pastrarea si servirea diferitelor..

Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 1398

Butelie de sticla maro cu forma rotunda/cilindrica, sticla 750 ml Europea Maro este recomandata pentru imbutelierea, pastrarea si servirea diferitelor soiuri de vin. Pentru pastrarea vinului in conditii optime recomandam dopuirea sticlei cu dop de pluta cilindric. Dopuirea poate fi realizata doar cu un dopuitor pentru ca dopurile de pluta cilindrice au diametrul mult mai mare decat diametrul interior al gatului sticlei ceea ce face imposibila dopuirea sticlei prin introducerea prin apasare cu mana. Poti folosi pentru inchiderea sticlei si dopuri de pluta conice sau tipT/Ciuperca dar aceasta este o solutie provizorie doar pentru vinul care se consuma la cateva zile dupa imbuteliere. Pe gatul sticlei, in scop decorativ, pot fi aplicate capisoane termocontractabile.

Prin legarea la gatul sticlei, cu panglica sau snur, a unui cartonas sau prin lipirea unei etichete autocolante sticla poate fi oferita cadou ca si marturii de nunta sau marturii de botez.


produs disponibil doar la palet; pretul afisat contine TVA; dopul NU este inclus in pretul sticlei; transportul nu este inclus in pretul de achizitie;
Specificatii
Capacitate 750 ml
Greutate 504 g
Diametru 75 mm
Inaltime 315 mm
Culoare bruna ( maro )
Forma rotunda/cilindrica
Ambalare 1398 sticle / palet

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie