Comenzile inregistrate in perioada 26.11.2021 - 01.12.2021 vor fi procesate, in ordinea confirmarii lor, incepand cu data de 03.12.2021. Va multumim!

Sticla 200 ml Plosca cu filet

1,87 lei
  • Fără TVA: 1,57 lei
  • Cod produs: SF200PLOSCAF
  • Disponibilitate: La comandă

Sticla 200 ml Plosca este o sticla transparenta de forma ovala/rotunda. Poate fi utilizata la imbutelierea bauturilor spirtoase obtinute natural prin ..

Sticla 200 ml Plosca este o sticla transparenta de forma ovala/rotunda. Poate fi utilizata la imbutelierea bauturilor spirtoase obtinute natural prin distilare sau pentru bauturi nonalcoolice din categoriile ulei, sirop, suc, sos, lactate. Pentru ca gatul sticlei este preazut cu filet recomandam dopuirea cu capac de aluminiu sau capac de plastic cu diametru de 28 mm. Sticla poate fi dopuita si cu dop de pluta conic de diametru 21/17 mm dar trebuie avut in vedere ca prin utilizarea acestui tip de dop filetul sticlei ramane vizibil.

Prin legarea la gatul sticlei, cu panglica sau snur, a unui cartonas sau prin lipirea unei etichete autocolante sticla poate fi oferita cadou ca si marturii de nunta sau marturii de botez.


pretul afisat contine TVA;dopul NU este inclus in pretul de achizitie al sticlei;cantitatea minima ce poate fi achizitionata este 1(un) bax;sticlele cu disponibilitate " LA COMANDA " pot fi comandate doar ca multiplu de bax;transportul de curierat se calculeaza separat in functie de greutatea coletului/coletelor.
Specificatii
Capacitate 200 ml
Greutate 260 g
Lungime 110 mm
Latime 40 mm
Inaltime 140 mm
Culoare transparenta
Forma ovala/rotunda
Ambalare 12 buc

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie