0 produse in cos 0.00 lei

Despre noi

Compania noastra presteaza servicii profesionale de filtrare bauturi si imbutelieri sticle. Completam oferta de servicii cu o gama larga de sortimente de sticle, sticle marturii nunta, dopuri si capace, borcane marturii nunta si ambalaje. 

Distributia de produse si serviciile oferite vizeaza atat micii producatori cat si persoanele fizice care doresc sa isi pastreze cateva sticle din fiecare an de recolta, pentru un botez, nunta sau alte evenimente. Livrarea se face la nivel local si national, indiferent de zona.

Am creat legaturi stabile de parteneriat cu furnizorii nostri si am reusit sa obtinem cele mai bune preturi pentru dumneavoastra astfel produsele pe care le comercializam pot fi achizitionate la pret de depozit.

Imbutelieri.ro este pagina de prezentare a ofertelor companiei. Accesand meniurile veti putea vizualiza informatii utile despre filtrarea si imbutelierea vinului cat si descrierea si datele tehnice ale produselor. Sticlele si borcanele marturii pentru nunta si botez se disting printr-un design si o forma deosebita. Personalizate acestea vor deveni mai elegante si vor atrage aprecieri din partea invitatilor.

Datorita mobilitatii echipamentelor de lucru, la solicitarea dumneavoastra, putem efectua intregul proces de imbuteliere, incluzand operatiunile de filtrare a bauturii, dopuire, capisonare si etichetare a sticlei, la domiciliu. 

Oferta noastra este conceputa sa acopere in totalitate nevoile dumneavoastra. Va stam la dispozitie cu toate informatiile necesare pentru alegerea optima a produsului si a variantelor de inchidere, a modului de ambalare cat si a metodei de personalizare a sticlelor sau a borcanelor. 

Pentru detalii suplimentare si oferte personalizate de pret, contactati-ne!