Despre noi

Compania dateaza din anul 2008 si a activat in domeniul activitatilor conexe de transport pana in anul 2012 de cand suntem prezenti in mediul online cu site-ul www.imbutelieri.ro .

Povestea a inceput prin 2010 cand impreuna cu tatal meu, producator de licoare bahica, am decis sa imbuteliem pentru pastrarea in butelii de sticla o anumita cantitate de vin. Entuziasmul a palit rapid deoarece ne-am dat seama ca nu gasim sticle, nu avem de unde sa cumparam dopuri, nu stim unde sa cautam echipamente pentru filtrarea si imbutelierea vinului si ce era cel mai important nu avea cine sa ne sfatuiasca asupra procedeelor ce trebuiau urmate.

A fost momentul decisiv cand m-am hotarat ca vreau sa dezvolt aceasta ramura prin crearea unui magazin virtual unde utilizatorii/clientii nostri sa poata accesa usor informatii, sa-si poata comanda recipiente de sticla, dopuri si/sau capace pentru acestea, echipamentele si accesoriile necesare pentru imbuteliere, tot ceea ce noi nu am gasit in cautarile noastre atunci cand ne-am dorit sa imbuteliem vinul.

De ce magazin online? Am considerat ca este cel mai facil mod de a accesa informatii, de a oferi consultanta, de a impartasi pareri sau de a vizualiza si de a achizitiona produsele dorite.

In timp am reusit sa dezvoltam o distributie de produse si servicii la nivel local si national care vizeaza atat persoanele fizice cat si mici producatori care doresc sa imbutelieze pentru pastrare, prezentare si degustare sau comercializare produsele proprii.

Website-ul www.imbutelieri.ro iti ofera posibilitatea de a naviga prin categorii si subcategorii de produse, de a vizualiza produsele dorite, de a obtine informatiile necesare folosirii produselor si a echipamentelor prezentate si nu in ultimul rand de a efectua comenzi. Orice sugestie din partea ta este binevenita si te rog sa o impartasesti cu noi. De asemenea vom incerca sa-ti oferim cele mai complete informatii si sunt convins ca vom reusi sa te multumim cu calitatea serviciilor noastre.

Ma numesc Cristian PETRA si sunt fondatorul acestei companii. In numele echipei mele doresc sa-ti multumesc pentru ca ne vizitezi, pentru ca ne acorzi incredere prin comenzile pe care le faci si nu in ultimul rand pentru ca ne ajuti sa devenim mai buni.

Multumesc!