0 produse in cos 0.00 lei

 

Utilizarea site-ului

 

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.imbutelieri.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor enumerate mai jos. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

Connect Expeditii S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, Connect Expeditii S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere sau oricare alte situatii, fara a anunta in prealabil.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.imbutelieri.ro (prin text, imagini, video …etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Connect Expeditii SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit Connect Expeditii S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Connect Expeditii S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Connect Expeditii SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. Momentul încheierii contractului la distanta îl constituie momentul confirmarii comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare. Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre reprezentantii Connect Expeditii SRL. Pentru motive justificate, Connect Expeditii S.R.L. îsi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/utilizatorului în vederea efectuarii unei comenzi în cazul în care considera ca actiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel Connect Expeditii S.R.L. Pentru orice informatii suplimentare ne puteti contacta la +40 358 401 293 sau prin email: office@imbutelieri.ro . Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.imbutelieri.ro este proprietatea Connect Expeditii S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al Connect Expeditii S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la office@imbutelieri.ro .

 

Expeditie si livrare

 

Produsele pot fi ridicate direct de la punctul de lucru al Connect Expeditii S.R.L. situat in municipiul Sebes, Str. Aviator Gheorghe Olteanu, Nr. 16. Intrarea in sediu se face cu acces din Str. Piata Dacia, Nr. FN, strada cu sens unic, paralela cu Str. Aviator Gheorghe Olteanu.

Livrarea in restul tarii este posibila prin operatorii de curierat cu care societatea noastra are contract in termen de 24 - 48 de ore de la expedierea produselor; cu ajutorul partenerilor de transport in cazul produselor ambalate pe paleti avand acelasi termen de livrare ca si in cazul operatorilor de curierat si/sau in anumite conditii cu masinile proprii cu termen de livrare de pana la 15 zile lucratoare.

 

Costurile de transport/Cum platesc?

 

Costurile de transport pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului/coletelor.

Plata se poate face in numerar, la punctul de lucru, pentru produsele ridicate din showroom; curierului in numerar la livrare (sistem ramburs) sau prin banca. Daca preferati modalitatea de plata prin banca, va rugam sa ne anuntati si un reprezentant al Connect Expeditii S.R.L. se va ocupa de toate detaliile (factura proforma/fiscala, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

 

Garantia

 

Produsele comercializate de Connect Expeditii SRL prin intermediul siteului www.imbutelieri.ro beneficiaza de garantie legala de conformitate.

Garantia se acorda conform certificatului de garantie, cu exceptia anumitor produse. Aceste exceptii sunt declarate in certificatul de garantie separat. Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale Vanzatorului, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre Vanzator (pentru produsele ce se incadreaza in garantia producatorului trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT. Defectele VIZIBILE se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin DEFECT VIZIBIL se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Vanzatorul este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare. Vanzatorul este de asemenea exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca beneficiarul reparatiei efectuate de Cumparator a utilizat/ manevrat aparatul in mod necorespunzator. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

 

Litigii

 

Pentru orice conflict aparut intre Connect Expeditii S.R.L. si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul Connect Expeditii S.R.L.

 

Returnarea produselor

 

Pentru mai multe informatii privind politica de returnare a produselor accesati pagina Politicii de returnarePentru a va exercita dreptul de retragere este necesar sa completati formularul de retur. O puteti face online sau descarcand versiunea printabila.

 

Protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Pentru mai multe informatii privind politica noastra de protectie si prelucrare a datelor cu caracter personal accesati pagina de Prelucrare a datelor.

 

Va multumim !