0 produse in cos 0.00 lei

 

Politica de retur

 

 

Stim ca alegerea unui produs sau a accesoriilor compatibile nu este intotdeauna usoara de aceea suntem alaturi de tine, iar daca alegerea facuta te nemultumeste in vreun fel sau daca pur si simplu te-ai razgandit, ai 30 zile calendaristice din momentul achizitiei, pentru a cere inlocuirea produsului si returnarea contravalorii acestuia.

Daca ai primit produsul incomplet sau este neconform, este necesar sa ne semnalezi acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea comenzii. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Posibilitatea de a returna produsul in 30 de zile nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, in cazul comertului la distanta, prevazute in OUG 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Pentru a va exercita dreptul de retragere este recomandat sa ne trimiteti un e-mail pe adresa office@imbutelieri.ro

Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre consumator.
Te rugam sa parcurgi cu atentie pasii mentionati mai jos pentru a returna un produs.

Conditii de returnare in termenul de 30 de zile din momentul achizitiei:

1. Produsul trebuie sa fie in stare noua, fara uzura, zgarieturi, ciobituri, lovituri, sparturi sau vicii cauzate de un soc extern.

2. Produsul trebuie returnat impreuna cu toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii, in cutia originala daca acest aspect este posibil.

3. Produsul/produsele trebuie impachetate corespunzator pentru a fi protejate impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului. Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse poate atrage refuzarea cererii de retur.

4. Produsele achizitionate sub foarma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou.

5. In cazul in care achizitia genereaza un cupon cadou si acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii cuponului.

6. In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse identice, un singur produs desigilat se accepta ca retur, restul cantitatii trebuie sa fie sigilata.

7. Nu se vor accepta retururile in termen de 30 zile calendaristic, daca produsele prezinta urme de uzura. Nerespectarea acestor conditii poate duce la aplicarea unui comision de readucere la conformitate sau refuzarea cererii de retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, putem solicita valoarea pentru readucerea in stadiul initial. Acest decizie va fi comunicata in baza unei constatari estetice si tehnice a produsului returnat.

8. Returnarea contravalorii produsului este efectuata prin virament bancar, avem rugamintea sa completezi contul IBAN in momentul inscrierii cererii RMA. Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor.

9. Produsele achizitionate direct din magazinul nostru, unde este posibila testarea acestora impreuna cu personalul calificat al Connect Expeditii S.R.L, nu se supun ordonantei OUG 34/2014.

Aveti la dispozitie si posibilitatea de a ne scrie la adresa office@imbutelieri.ro sau ne puteti contacta telefonic la numarul +40 358 401 293.

 

 

Cum returnez un produs ?

 

 


In cazul in care doresti sa returnezi un produs, este necesar sa urmezi urmatorii pasi:

1. Scrie-ne un e-mail pe adresa office@imbutelieri.ro prin care sa ne aduci la cunostinta ca doresti returnarea produsului/produselor achizitionate. Vei primi un cod.
2. Asteapta aprobarea cererii de catre un reprezentant al Connect Expeditii SRL sau dupa caz un agent din service.
3. Impacheteaza produsul/produsele in ambalajele primite ca sa nu fie deteriorat(e) pe parcursul transportului.
4. Te rugam sa nu indepartezi etichetele, pungile sau despartitoarele ambalajului original. De asemenea nu aplica schotch sau etichete pe ambalajul original al produsului.
5. Mentioneaza numarul cererii de retur ( cod-ul receptionat ) pe cutia exterioara (nu pe cea originala).
6. Poti preda personal produsul in Service sau il poti expedia prin curier la urmatoarea adresa: Connect Expeditii SRL, Str. Aviator Gheorghe Olteanu, Nr. 16, 515800 Sebes, Romania .

7. Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client.

 

Connect Expeditii SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului. Iti recomandam sa ne trimiti coletul asa cum le livram si noi intotdeauna, asigurand continutul la valoarea integrala a acestuia.

Daca optezi pentru returnarea contravalorii produsului, conform legii suma se returneaza in 14 zile de la primirea produsului, insa vom incerca sa ti-i trimitem mult mai repede.

Pentru ca plata sa se efectueze mult mai repede ne poti ajuta prin completarea contului bancar, a codului numeric personal sau codul de identificare al societatii pe cererea de retur. Pentru comenzile achitate printr-un cont bancar, returnarea contravalorii produsului este posibila doar in acelasi cont din care s-a efectuat plata.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon +40 358 401 293 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la office@imbutelieri.ro.

 

Va multumim !